Kompakt systemkamera

Ryktene er sanne. Polaroid skal lansere et kompakt Android-basert systemkamera, og det kommer i 2013.
forfatter

Polaroids øyeblikksbilder er historie, selv om man enkelte steder kan få tak i noen modeller som lager papirkopier. Tidligere har vi skrevet om SC1630, et Android-basert kompaktkamera som ble lansert på CES i Las Vegas i januar 2012.

Kameraet har vi siden ikke sett noe til. Dermed ble Nikon Coolpix S800c det første kameraet med Android, som faktisk er i salg. Sammen med Samungs Galaxy Camera, også det et Android-basert kompaktkamera.

Nå er det bekreftet at Polaroid skal lansere et kamera basert på Android 4 operativsystem, denne gangen får vi håpe det blir en realitet, for i følge Imaging Resource bekrefter Polaroid-sjefen Scott Hardy, at kameraet vil bli vist på CES i januar 2013:

«Det vil bli sluppet et Android-basert kamera med utskiftbar optikk fra Polaroid, på CES 2013.»

I følge Imaging Resources kilder, vil det speilløse systemkameraet kalt IM1836  ha en 18-megapiksler bildebrikke, 3,5-tommers pekeskherm, og kjøre på Android 4 operativsystem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.