Search
Generic filters

Polaroid er forsinket

Alle som savner Polaroid-kameraets øyeblikksbilder, kan snart dele bilder både fysisk og på nett.

Ventetiden er snart over. Polaroid Socialmatic er forsinket, men i følge amazon.com, er klart for utseendelser fra 1. januar 2015. Kameraet har en stor 4,5-tommers pekeskjerm og 14 megapiksler bildebrikke. Det kule med Socialmatic er at man kan skrive ut bilder  i 5 x 7,6 cm store papirbilder, og man kan laste opp bilder på nett (Facebook, Instagram, Twitter), siden kameraet har Wifi innebygget. GPS også, for logging av steder bildene ble tatt.

Polaroid Socialmatic cassette

Papirbildene har dekkpapir på baksiden, som kan tas av for å klistre dem fast, og kommer i kartonger med 80 bilder. Socialmatic fungerer stort sett som et vanlig kompaktkamera ellers, men det har også et 2 Mp frontkamera – på skjermsiden, slik at man kant ta selfies. Og kanskje skrive dem ut umiddelbart. Eller via en skriver som er på samme trådløse nettverk.

Polaroid Socialmatic screenPolaroid Socialmatic blir ikke særlig dyrt, 300 dollar før frakt og mva, er ikke ille for et kamera som gjør det et anstendig kompaktkamera (uten zoom) klarer, men som også er trådløst og kan skrive ut både fra papirkassetter og dele bilder på nett.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.