TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Polaroid er forsinket

Alle som savner Polaroid-kameraets øyeblikksbilder, kan snart dele bilder både fysisk og på nett.

forfatter
Publisert 09.12.14 - 10:55

Ventetiden er snart over. Polaroid Socialmatic er forsinket, men i følge amazon.com, er klart for utseendelser fra 1. januar 2015. Kameraet har en stor 4,5-tommers pekeskjerm og 14 megapiksler bildebrikke. Det kule med Socialmatic er at man kan skrive ut bilder  i 5 x 7,6 cm store papirbilder, og man kan laste opp bilder på nett (Facebook, Instagram, Twitter), siden kameraet har Wifi innebygget. GPS også, for logging av steder bildene ble tatt.

Polaroid Socialmatic cassette

Papirbildene har dekkpapir på baksiden, som kan tas av for å klistre dem fast, og kommer i kartonger med 80 bilder. Socialmatic fungerer stort sett som et vanlig kompaktkamera ellers, men det har også et 2 Mp frontkamera – på skjermsiden, slik at man kant ta selfies. Og kanskje skrive dem ut umiddelbart. Eller via en skriver som er på samme trådløse nettverk.

Polaroid Socialmatic screenPolaroid Socialmatic blir ikke særlig dyrt, 300 dollar før frakt og mva, er ikke ille for et kamera som gjør det et anstendig kompaktkamera (uten zoom) klarer, men som også er trådløst og kan skrive ut både fra papirkassetter og dele bilder på nett.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
GH6: Spinnvilt videokamera som også tar bilder Endelig har GH5 fått sin erstatter. Panasonic Lumix GH6 er et blodtrimmet videokamera i stillbildeforkledning.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend