Nyhet

Photoshop for Apple M1 MacBook Pro

Ny versjon for M1-prosessor.

Skrevet av / 12.03.21 - 09:51
Photoshop for Apple M1 MacBook Pro

Da vi testet den nye MacBook Pro 13» med Apples nye M1-prosessor, ble vi blåst av banen av ytelsen. Den lille mac-en banket den dyreste MacBook-en vi hadde testet til da.

Men mange av programmene den kjørte, måtte innom Apples Rosetta-oversetter, for å kunne kjøres på den nye prosessoren. Bortsett fra en betautgave av Adobe Photoshop, som vi testet på maskinen.

Ikke en ferdig utgave, mange funksjoner manglet, men den var raskere enn å kjøre Photoshop via Rosetta.

Les også Raskeste MacBook-en hittil Apples egen prosessor har gjort MacBook Pro til den råeste bærbare 13-tommeren vi har testet.

Nå slipper man det fordi Adobe har snekret ferdig en egen utgave av Photoshop for M1-prosessorer, som Adobe sier er halvannen ganger raskere enn forrige utgave.

Samtidig oppdateres Camera Raw for Photoshop med støtte for enda flere kameraer, deriblant Sonys nye a1, og ACR som den kalles, har også fått en funksjon kalt Super Resolution.

Men den kan man firedoble oppskalering av en råfil, jpeg-, TIFF-, eller PNG-filer, opptil 500 Mp.

I en notis sier Adobe at Photoshop for iPad også er oppdatert med støtte for Cloud Documents Version History, som også kan brukes om man er offline.

Les også Her er de beste fotoappene Fotografer som trenger et kraftig verktøy, kommer langt med en iPad og de beste appene.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top