Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Photoshop for Apple M1 MacBook Pro

Ny versjon for M1-prosessor.

Da vi testet den nye MacBook Pro 13» med Apples nye M1-prosessor, ble vi blåst av banen av ytelsen. Den lille mac-en banket den dyreste MacBook-en vi hadde testet til da.

Men mange av programmene den kjørte, måtte innom Apples Rosetta-oversetter, for å kunne kjøres på den nye prosessoren. Bortsett fra en betautgave av Adobe Photoshop, som vi testet på maskinen.

Ikke en ferdig utgave, mange funksjoner manglet, men den var raskere enn å kjøre Photoshop via Rosetta.

Raskeste MacBook-en hittil Apples egen prosessor har gjort MacBook Pro til den råeste bærbare 13-tommeren vi har testet.

Nå slipper man det fordi Adobe har snekret ferdig en egen utgave av Photoshop for M1-prosessorer, som Adobe sier er halvannen ganger raskere enn forrige utgave.

Samtidig oppdateres Camera Raw for Photoshop med støtte for enda flere kameraer, deriblant Sonys nye a1, og ACR som den kalles, har også fått en funksjon kalt Super Resolution.

Men den kan man firedoble oppskalering av en råfil, jpeg-, TIFF-, eller PNG-filer, opptil 500 Mp.

I en notis sier Adobe at Photoshop for iPad også er oppdatert med støtte for Cloud Documents Version History, som også kan brukes om man er offline.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Ny versjon for M1-prosessor.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.