Foto:

Her er Pentax nye kompaktkameraer, et par for nybegynnere og et som ligner en speilrefleks.

Pentax H90 leveres i flere fargekombinasjoner og er et 12 megapiksler kompaktkamera med 5 x zoom på 28-140mm brennvidde. Med 720p HD-video og flere kreative digitale filtre som kan skape festlige effekter i bildene.
Det har også en funksjon hvor to bilder kan kombineres i bredden for å skape et bilde med ekstra bred bildevinkel, tilsvarende 21mm brennvidde.
En enklere utgave for nybegynneren kalt E90 med 10 megapiksler og 3 x zoom på 32-95mm er også på vei til butikkene i slutten av februar.

Men enda mer spennende er Optio I-10, som ligner et speilreflekskamera i miniatyr. Noen vil gjenkjenne designet fra Pentax Auto 110, som i sin tid var et kompaktkamera med utskiftbar optikk som brukte 110-filmkassetter.
Optio I-10 har derimot en 12 megapiksler bildebrikke, med 5 x zoom på 28-140mm brennvidde og 720p HD-video, med kreative digitale filtre og samme funksjon hvor to bilder kan kombineres i bredden for å skape et bilde med ekstra bred bildevinkel, som H90 øverst,
Optio I-10 leveres i hvitt eller sort, men priser er ikke kjent i skrivende stund.

Aronsen AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.