TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Pekeskjerm og bedre 4K-video

GoPro har gjort åpenbare forbedringer på Hero4 Black Edition, og finnet plass til pekeskjerm i HD-versjonen Silver Edition.

forfatter
Publisert 29.09.14 - 18:23

Actionkameraene fra GoPro scorer godt i våre tester, og er nesten blitt standard videokamera for alle som trenger et lite, lett og robust videokamera. Det være seg snowboardere, Top Gear-gjengen eller kringkastere.

Aller tøffest er Black Edition som nå kommer i sin fjerde utgave. Hero 4 Black er nå i stand til å ta opp 4K-video med dobbelt så høy bildefrekvens som forgjengeren. Med 30 fps blir det mindre flimring på opptakene.

Les testen av Hero3 Black her.

Det kan også ta opp 2.7K-video på 50 fps (bilderammer per sekund), eller vanlig 1080p HD-video på 120 fps, som endelig betyr skikkelig fete sekvenser i sakte film. Hero 4 Black kan også ta stillbilder med 12 megapiksler oppløsning, opp til 30 bilder/s skuddhastighet.

Hero4Silver_Cluster_01

GoPros nye Hero4 Silver er et rent full-HD kamera med 1080p oppløsning og 60 fps, som kan ta opp 4K-video med 15 fps, altså lavere bildefrekvens enn Hero4. Det kan også skyte 2. 7K-video med 30 fps, og skiller seg fra Hero4 ved at det har en praktisk pekeskjerm på baksiden, som du bruker for å gjøre innstillinger, bla gjennom bilder og se på opptakene.

Les testen av Hero3 Silver her.

Hero_30

Det finnes også en enklere utgave bare kalt Hero, som er et rent 1080p HD-videokamera med 30 fps, i full HD, eller 60 fps i lavere 720p oppløsning.

Den nye generasjonen fra GoPro er i salg fra 5. oktober, og da slippes også en oppdatering av redigeringsprogrammet GoPro Studio og en ny GoPro app for smartmobilen med utvidet funksjonalitet.

Foreløpig har vi bare svenske priser, og de er 1290 SEK for Hero, 3590 SEK for Silver og 4590 SEK for Black edition.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend