Nyhet

Passer Sony fullformatkameraer

Tamrons 28-200mm er den eneste zoomen du trenger i ferien.
forfatter

De skapte allroundzoomen for lenge siden, den gangen alle kameraer var analoge. Siden har de laget alt-i-ett-zoomer kontinuerlig og her er den aller nyeste.

Tamron 28-200mm f2.8‐5.6 Di III RXD, dekker et bredt område fra landskap til sport, og er egentlig perfekt til reiser og ferier.

Objektivet er relativet kompakt og lett, og har 67 mm filterfatning, og blender 2.8 som største åpning.

Tamron 28-200mm f2.8-5.6 Di III RXD

Nærgrense på 28 mm er bare 19 cm, og 80 cm ved 200 mm, så her kommer du temmelig nært motivet hvis du vil. Det er tilpasset Sonus fullformat, speilløse systemkameraer som a7 III og a7r IV, og har støtter manuell overstyring  av autofokus på objektivet.

Tamron 28-200mm f2.8-5.6 Di III RXD – på 28 mm.
Tamron 28-200mm f2.8-5.6 Di III RXD – på 200 mm.

Det har også Tamrosn RXD hybrid fokusmotor, som er kjapp og stillegående nok til at man kan bruke autofokus på videooppptak, uten sjenerende motorstøy.

Tamron har også korrigert for  kromatisk feilbrytning, fortegning og skyggin ved å bruke asfæriske, hybride asfæriske, og ekstra lav dispersjon-elementer som Tamron kaller XLD-elementer, og objektivet er fuktsikret. Frontlinsen har et belegg som hindrer vann og smuss å feste seg.

Tamron-zoomen vil være tilgjengelig i juli til 10.190 kr.

Tamron 28-200mm f2.8-5.6 Di III RXD.

 

 

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.