Search
Generic filters

Panasonic med fem Lumix-kameraer

Panasonic har forbedret testvinneren Lumix FT1, og kaller den nye vanntette og støtsikre modellen FT2. Men reisekameraene i TZ-serien med 12 x zoom er også nye, det samme den syltynne ZX-modellen med 8 x zoom.

Panasonic Lumix FT2 leveres i flere spreke farger, og er vanntett ned til 10 meter og støtsikkert fra 2 meter. Kameraet tåler temperaturer ned til -10 grader og er naturligvis støvsikkert. FT2 kan ta opp 720p HD-video i AVCHD Lite-format og har Panasonics nye Venus Engine HD II bildeprosessor ombord. FT har 14.7 megapiksle bildebrikke med 4,6 x zoom fra 28 mm vidvinkel til 128mm tele.

Lumix TZ10 erstatter testvinneren TZ7, men har fremdeles12 megapiklser,  3-tommers skjerm og 12 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel. Nytt på TZ10 er GPS-funksjonen som kan brukes til å lagre bilder med geotagging og sortere etter land, by og landemerker.
Det kan også ta opp 720p HD-video i AVCHD Lite-format og har Panasonics nye Venus Engine HD II bildeprosessor, og finnes i en enklere utgave kalt TZ8. Men med 2,7-tommers skjerm og lagrer i stedet 720p video i Motion JPEG-format.

For de som ikke trenger 12 x zoom, kan nye Lumix ZX3 som er enda slankere. med 8 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel, være et alternativ. Her får man også 720p HD-video i AVCHD Lite-format.
Alternativt kan man se nærmere på enda mindre Lumix FX66, som har 14 megapiksler og 5 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel og 720p HD-video i Motion JPEG-format.
Panasonic

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
close-link