TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Panasonic med fem Lumix-kameraer

Panasonic har forbedret testvinneren Lumix FT1, og kaller den nye vanntette og støtsikre modellen FT2. Men reisekameraene i TZ-serien med 12 x zoom er også nye, det samme den syltynne ZX-modellen med 8 x zoom.

forfatter
Publisert 26.01.10 - 11:30

Panasonic Lumix FT2 leveres i flere spreke farger, og er vanntett ned til 10 meter og støtsikkert fra 2 meter. Kameraet tåler temperaturer ned til -10 grader og er naturligvis støvsikkert. FT2 kan ta opp 720p HD-video i AVCHD Lite-format og har Panasonics nye Venus Engine HD II bildeprosessor ombord. FT har 14.7 megapiksle bildebrikke med 4,6 x zoom fra 28 mm vidvinkel til 128mm tele.

Lumix TZ10 erstatter testvinneren TZ7, men har fremdeles12 megapiklser,  3-tommers skjerm og 12 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel. Nytt på TZ10 er GPS-funksjonen som kan brukes til å lagre bilder med geotagging og sortere etter land, by og landemerker.
Det kan også ta opp 720p HD-video i AVCHD Lite-format og har Panasonics nye Venus Engine HD II bildeprosessor, og finnes i en enklere utgave kalt TZ8. Men med 2,7-tommers skjerm og lagrer i stedet 720p video i Motion JPEG-format.

For de som ikke trenger 12 x zoom, kan nye Lumix ZX3 som er enda slankere. med 8 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel, være et alternativ. Her får man også 720p HD-video i AVCHD Lite-format.
Alternativt kan man se nærmere på enda mindre Lumix FX66, som har 14 megapiksler og 5 x optisk zoom fra 25mm vidvinkel og 720p HD-video i Motion JPEG-format.
Panasonic

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
DJI Osmo Mobile 6: - Film som en proff DJI Osmo Mobile 6 lar deg etterligne proffene, ved å stabilisere dine mobilvideoopptak.
Capture One viser bildene direkte på iPad Laster bildene på iPad-en i sanntid.
Tamron lanserer en ekstrem zoom for Fujifilm X-kameraer Blir billigere enn Fujifilms tilsvarende zoom.
Leica lanserer Q2 i samarbeide med Seal Spesialutgave i begrenset antall.
Se hva du kan gjøre med harddisken Ny fastvare med støtte for opptak på SSD
Panasonic slipper lyssterk og kompakt 18mm Ultravid vidvinkel til Panasonic og Leica kameraer.
Følg Lyd & Bilde