Foto:

Nikon har finpusset 300mm F2.8 VR og kaller den nå 300mm F2.8 ED VR II som har fått Nikons nanocrystal-belegg og er forseglet mot vann og støv.

Samtidig med optiske forbedringer, har Nikon byttet ut den optiske bildestabilisatoren med en som er enda bedre, skal kunne kompensere for opptil fire steg lengre lukkertid.
– Med sin lave vekt og kompakte størrelse er AF-S NIKKOR 300mm F/2.8G ED VR II et perfekt valg for håndholdt telefotografering. Særlig når det brukes sammen med en telekonverter. Det nye VRII-systemet gir fire trinn eller mer med kompensasjon, og gjør dette til en virkelig praktisk løsning for nyhets- og naturfotografer. Utviklingen av dette NIKKOR-objektivet viser satsingen på å lage produkter som er skreddersydd for fotografens behov, og øker utvalget av NIKKOR-objektiver ytterligere. Sier Vegar Berg, produktspesialist for Nikon Norge.
AF-S NIKKOR 300mm F/2.8G ED VR II veier 2,9 kilo og vil koste 53990 kroner og har i tillegg til nye A/M-modusen i tillegg til tre ED-glasselementer og nanocrystal belagte linseelementer, de samme  M/A- og M-innstillingsvalgene som prioriterer autofokus selv om fokusringen brukes under fotografering.
Samtidig med det nye teleobjektivet, lanseres også AF-S TELECONVERTER TC-20E III til 5000 kroner, som er verdens første 2x  telekonverter med asfærisk linseelement.
Nikon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.