Foto:

Nikon har finpusset 300mm F2.8 VR og kaller den nå 300mm F2.8 ED VR II som har fått Nikons nanocrystal-belegg og er forseglet mot vann og støv.

Samtidig med optiske forbedringer, har Nikon byttet ut den optiske bildestabilisatoren med en som er enda bedre, skal kunne kompensere for opptil fire steg lengre lukkertid.
– Med sin lave vekt og kompakte størrelse er AF-S NIKKOR 300mm F/2.8G ED VR II et perfekt valg for håndholdt telefotografering. Særlig når det brukes sammen med en telekonverter. Det nye VRII-systemet gir fire trinn eller mer med kompensasjon, og gjør dette til en virkelig praktisk løsning for nyhets- og naturfotografer. Utviklingen av dette NIKKOR-objektivet viser satsingen på å lage produkter som er skreddersydd for fotografens behov, og øker utvalget av NIKKOR-objektiver ytterligere. Sier Vegar Berg, produktspesialist for Nikon Norge.
AF-S NIKKOR 300mm F/2.8G ED VR II veier 2,9 kilo og vil koste 53990 kroner og har i tillegg til nye A/M-modusen i tillegg til tre ED-glasselementer og nanocrystal belagte linseelementer, de samme  M/A- og M-innstillingsvalgene som prioriterer autofokus selv om fokusringen brukes under fotografering.
Samtidig med det nye teleobjektivet, lanseres også AF-S TELECONVERTER TC-20E III til 5000 kroner, som er verdens første 2x  telekonverter med asfærisk linseelement.
Nikon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.