Nyhet

OM Digital Solutions Corporation

Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
forfatter

Et halvt år etter annonseringen om at Olympus ville kvitte seg med kameradivisjonen, er det nye selskapet OM Digital Solutions Corporation på plass hos de nye eierne – Japan Industrial Partners, Inc. (JIP) i Tokyo.

Shigemi Sugimoto er utnevnt som CEO og president i selskapet, som skal fortsette å utvikle og produsere kamerautstyr under merkevarene OM-D, PEN og Zuiko.

Det nye selskapet overtar dermed produksjon, salg og service av Olympus kameraer, optikk, kikkerter og lydopptakere.

Olympus internasjonale nettsider har allerede fjernet fotoutstyret fra sidene, men de regionale nettsidene finnes fremdeles.

 

 

 

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.