Nyhet

Olympus Pen E-P7

4K-video og selfieskjerm.
forfatter

Her er Olympus ferske superkompakte systemkamera, PEN E-P7. Et hendig kamera med 20 Mp og 4K-video, som faktisk har innebygget femaksers bildestabilsering, som kompenserer opptil 4,5 trinn.

Sånn at du får skarpere bilder, og bedre videokvalitet på opptak.

Kameraet vil komme i hvitt og sølv, eller sort og sølv, og leveres med en liten og lett 14-42mm 3,5-5,6 zoom, og da veier hele greia bare 430 gram.

Det har en pekeskjerm som kan vippes 180 grader for selfies, og Olympus kjappe ansikts- og øyefokus, for skarpere portrettbilder.

Olympus-kameraet er i butikkene allerede neste uke, til 9499 med zoom, eller 8499 uten.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.