Foto:

Olympus-eiere som har programvaren Olympus Master eller Studio, kan nå oppdatere programvaren til råfilstøtte for RAW-bilder fra Pen E-P1.

De nye versjonsnumrene er Olympus Master 2.2 og Olympus Studio 2.3, som man oppdaterer fra programvarens egen meny, under oppdater programvare (Update software), eller laster ned her (krever registrering).

Foruten etterbehandling, og ikke bare visning av, råfilene fra E-P1, kan man nå legge inn Art Filter i etterkant på råfiler. Da er det også mulig å velge e-Portrait på en egen knapp i programvaren, og velge Beauty Fix dersom det er ønskelig.
Siden E-P1 også kan ta opp video i 720p/30 fps HD-kvalitet, er det lagt inn enkle redigeringsmuligheter, som klipping og skjøting av scener, inn og uttoning og snapshot av scener.

Olympus PEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.