Systemkamera

Hvis du er blant de som har kjøpt systemkameraet Olympus OM-D E-M1, eller kompakten XZ-2, kan du nå få enda bedre autofokus
forfatter

Toppmodellen OM-D E-M1 har ikke vært lenge i markedet. Vi har akkurat rukket å testet det kompakte systemkameraet, i desemberutgaven av L&B. Som er i kiosken nå.

Men kameraet har allerede fått sin første oppdatering, i form av en ny fastvareversjon som du kan laste ned og installere på kameraet.

Da får du blant annet forbedret autofokus, og bildestabilisering:

• Forbedret bildekvalitet når man bruker Live Bulb sammen med støydemping
• Forbedret autofokus
• Forbedret bildestabilisering når man velger sport- eller barneprogram og under kontinuerlig autofokus
• Fiks for fargebrytning når man bruker Panasonic Lumix G Vario 14-140mm f3.5-5.6 telezoom

Man må koble kameraet til en datamasking med USB-kabelen, og åpne Olympus Viewer eller oppdaterer for å oppdatere fastvareversjonen til v1.1 på OM-D E-M1.

Olympus zoomobjektiv, M.Zuiko 12-50mm f3,5-5,6, kan også oppdateres med ny fastvareversjon, slik at den elektroniske zoomen fungerer optimalt, når objektivet brukes sammen med et Panasonic Lumix G systemkamera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De som har high-end kompaktkameraet Stylus XZ-2, kan nå oppdatere til fastvareversjon 1.3, og få bedre autofokus i omgivelser med lite lys, når man har valgt ett fokuspunkt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.