TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Olympus M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4 Pro

Kompakt zoom for reiser, til landskap og mye annet.

Den snertne 8-25mm F4 Pro, er nyest tilskudd i Olympus fine serie av objektiver i proffkvalitet. Den nye vidvinkelzoomen dekker 16-50mm, sammenlignet med 35-fullformat, og er værtettet og solid bygget.

Vekten er bare 411 gram, og det er rett under ni cm langt.

Zoomen har også DSA-elementer på innsiden (dual super aspherical), som demper kromatisk feilbrytning og comafeil, mens Olympus Zero linsebelegg skal hindre strølys og ghosting.

Det har også fokusring med clutch, sånn at man kjapt kan gå fra autofokus til manuell fokus, nærgrensen er 23 cm, og zoomen er i butikkene i juli.

Prisen er oppgitt til 10599 kr.

 

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.