Nyhet

Olympus M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4 Pro

Kompakt zoom for reiser, til landskap og mye annet.
forfatter

Den snertne 8-25mm F4 Pro, er nyest tilskudd i Olympus fine serie av objektiver i proffkvalitet. Den nye vidvinkelzoomen dekker 16-50mm, sammenlignet med 35-fullformat, og er værtettet og solid bygget.

Vekten er bare 411 gram, og det er rett under ni cm langt.

Zoomen har også DSA-elementer på innsiden (dual super aspherical), som demper kromatisk feilbrytning og comafeil, mens Olympus Zero linsebelegg skal hindre strølys og ghosting.

Det har også fokusring med clutch, sånn at man kjapt kan gå fra autofokus til manuell fokus, nærgrensen er 23 cm, og zoomen er i butikkene i juli.

Prisen er oppgitt til 10599 kr.

 

Les alle artikler i en uke for 19 kr.

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: