Overvåkning

Arlo Q har 1080p videoopptak, nattsyn, og endelig får vi lydopptak.
forfatter

Arlo Q er navnet på et 1080p Full HD-overvåkingskamera med lydopptak og -avspilling. I motsetning til det første Arlo-kameraet, som filmer i 720p og uten lyd. De to kameraene er imidlertid myntet på ulikt bruk, da Arlo Q er et innendørskamera som må kobles til strømnettet for å fungere, hvor den originale Arlo går på batterier og dessuten er værbestandig.

Arlo Q kan kommunisere begge veier, slik at hvis du er bortreist og ser vi mobilappen at for eksempel hunden er i sofaen, kan be den pelle seg ned, og den vil høre stemmen din fra kameraet. Det samme vil nok få en innbruddstyv til å stikke av gårde.

Arlo Q filmer i 1080p og kommuniserer lyd begge veier. (Foto: Produsenten)
Arlo Q filmer i 1080p og kommuniserer lyd begge veier. (Foto: Produsenten)

Kameraet er koblet til nettskyen, slik en innbruddstyv ikke bare kan rive ned kameraet og ta det med seg. Vedkommende er nemlig allerede observert, og lagret i nettskyen.

Arlo Q starter videoopptak når det registreres lyder eller bevegelser, og du opprette tidsplaner for når kameraet skal filme. Flere kameraer kan kobles til samme nettverk, for å gi full overvåkning over hjemmet. Kameraet kommuniserer også med det helt trådløse Arlo-kameraet, slik at du kan ha det batteridrevne, værbestandige kameraet til å overvåke utearealet mens Arlo Q tar seg av innendørsovervåkningen.

Alle som kjøper et Arlo Q får gratis 7 dagers nettskylagring av video som utløses av lyd eller bevegelse. Du kan betale for å utvide med kontinuerlig opptak døgnet rundt, og du kan til enhver tid fritt spole tilbake til et hvilket som helst tidspunkt i opptaket. Dermed går du ikke glipp av noe selv om du er borte lengre tid om gangen.

Funksjoner
• 1080p Full HD-oppløsning og bildesensor på 4 megapiksler
• Innebygget nattsyn, mikrofon og høyttaler
• Mulighet for å starte opptak ved registrering av lyd eller bevegelser
• Dual-band Wi-Fi-forbindelse til nettverket
• Bredt bildefelt på 130 grader dekker hele rommet med ett kamera
• Fleksibel montering – på bordet, på veggen eller med magnetholder
• Gratis nettskylagring av opptak fra de siste sju dagene
• Kan kombineres med de 100 % trådløse kameraene i Arlo-produktfamilien
• Direkte adgang til og styring av kameraer med Arlo-app

Pris og tilgjengelighet
Arlo Q 1080p HD-overvåkingskameraet med lyd (VMC3040) kommer i mars 2016, og kommer til å koste 1.990 kroner.

arlo.com/eu

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også