Foto:

De har prøvd seg før, men denne gangen kan det hende FujiFilm lykkes med 3D-kameraet W3, siden man kan se bildene i 3D på en stor 3D TV.

For FujiFilms nye FinePix Real 3D tar på bilder i 3D og video i 720p HD-oppløsning – i 3D. Kameraet kan man koble til en 3D-klar flatskjerm via kameraets obligatoriske HDMI (1.4) utgang, slik at hele familien kan glede seg over å se minnene foreviget i tre dimensjoner.
W3 erstatter forgjengeren W1 som ikke akkurat spant ut av butikkhyllene, men det nye kameraet har i all fall på papiret de rette egenskapene.
Bak de to objektivene med 3 x zoom – ett for hvert øye – sitter 10 megapiksler bildebrikker som er mer enn nok for et kompaktkamera. På baksiden får man en 3,5-tommers pekeskjerm til rådighet som man ikke trenger spesielle briller for å se 3D-bildene på.
Heldigvis har ikke FujiFilm falt for fristelsen å fjerne alle knapper. Man har alle primærinnstillinger raskt tilgjengelig på knapper og ratt.
Bildene fra kameraet kan skrives ut i vanlig 2D, men FujiFilm har også en egen print-service hvor man kan kjøpe 3D-kopier av bildene og henge på veggen.
FinePix 3D W3 er tilgjengelig i butikk i november. Veil pris ca. kr. 4500 kroner.
Les mer om W3 her.
Korte fakta:
– Fujinon 3x optisk zoom x 2 (35-105 mm)
– 10 Megapixel 1/2.3” CCD x 2
– 3,5” høykontrast LCD (1120K dots)
– 3D HD Video (1280×720/ 720p AVI – 24fps)
– 3D stillbilde (3648 x 2736 MPO +JPG)
– Direkte 3D visning på kameraets 3.5” LCD (uten briller)
– Direkte kobling via HDMI minikabel (high-speed) til 3D HDTV
– Manuelle innstillinger, motivprogrammer, mulighet til å ta to bilder med ulike innstillinger samtidig

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.