Foto:

Nikon lanserer sitt hittil rimeligste digitale speilreflekskamera. D3000 er laget for alle som vil ha et lite, lett og enkelt kamera å bruke, heter det.

Nikon D3000 erstatter D60 og er laget over samme lest med Nikons Expeed bildeprosessor og en 10,2 megapiksler bildebrikke.
Men D3000 har en større 3-tommers skjerm, 11 fokuspunkter med 3D fokussporing og en ny guide integrert, som forteller nybegynneren hvordan man kan ta bedre bilder med D3000.

– Dette kameraet avkrefter oppfatningen om at digitale speilreflekskameraer er kompliserte, og gjør det enklere enn noensinne å ta fantastiske bilder. Dermed kan du i stedet fokusere på å ha det gøy når du fotograferer, forteller Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge, i en pressemelding.
Menyvisningen på skjermen er gjort så oversiktelig som mulig, med store ikoner og enkel grafikk. Og man kan slå opp primære tips fra bruksanvisningen på skjermen.
D3000 er i salg fra 28. august og koster 5.290 kroner med 18-55 VR zoom med integrert bildestabilisator, eller  4.990 kroner med 18-55 II zoomen som ikke har bildestabilisator.
Korte fakta:

CCD-sensor med 10,2 megapiksler. Selv under dårlige lysforhold gir bildeoppløsningen rom for store bilder og skarpe forstørrelser.
11-punkts autofokussystem. Holder selv de raskeste motivene fokusert, ofte den største utfordringen for kompaktkameraer.
Rask respons. Kameraets oppstartstid og lukkerforsinkelse innebærer at du kan ta et bilde umiddelbart, uten den forsinkelsen som er vanlig for kompaktkameraer.
Guide-modus. Den enkleste måten å oppnå fantastiske bilder på uten at du trenger å lese bruksanvisningen.
3-tommers LCD-skjerm. Flott skjerm for å dele bilder med venner og familie.
EXPEED-bildeprosesseing. Førsteklasses system som gir deg flotte, klare resultater tett opp mot ditt eget synsinntrykk.
Picture Control System. Gjør det mulig for deg å tilpasse stilen og stemningen i bildene dine før du knipser.
3 bilder per sekund i serieopptak gjør at du kan fotografere motiver i rask bevegelse.
Intuitiv ergonomi. Prøv å holde en D3000 – det vil føles som en forlengelse av din egen hånd.
Kompakt, lett og robust. Du får det ikke ned i lommen, men når bildene blir så gode som dette, finner du nok en ledig skulder til det.

Les mer om D3000 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.