Kompakt systemkamera

Med det lille NX3000 frir Samsung til nybegynneren som vil ha bedre bilder. Kameraet med 20 megapiksler er også trådløst, og har selfieskjerm.
forfatter

Samsungs ferske NX3000 er et lite systemkamera med utskiftbar optikk, som er rettet mot fotografspirer som vil ha et enkelt og praktisk kamera. Derfor er det både kompakt og ukomplisert. Kameraet har en 20 Mp bildebrikke, maks skuddhastighet på 5 bilder/s, go innebygget Wifi med NFC-teknologi, for enklere trådløs tilkobling og deling av bilder til mobilen.

NX3000_bak

Den vippbar skjermen kan vippes 180 grader for selvportretter – selfies, men er ikke en pekeskjerm.

Med Tag & Go overfører man bilder til moobilen, faktisk opp til fire enheter samtidig, og man kan fjernstyre kameraet med mobilen. Som også fungerer som ekstern søker for kameraet.

NX3000 vil ventelig bli solgt i to ulike sett. Et med kamera og en 20-50mm zoom med ekstern blits, og et litt dyrere sett med ekstern blits og 16-50mm zoom.

Kameraet vil bli tigjengelig i sort og grått, hvitt eller brunt.

NX3000_front

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.