Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ny HD-videoserie fra Canon

Utvalget av HD-kameraer øker betydelig med Canons nye Legria-serie. Den nye serien inneholder 9 nye HD-kameraer.

Legria FS200
Aller heftigst er Legria HF S100 og HF S10, som har opp til 32 GB lagringskapasitet og en spalte for ekstra minnekort. Da får man også 8 megapiksler oppløsning til stillbildefotografering på kameraenes 8,6 Mp CMOS-bildebrikke, som gir deg full 1080 HD-oppløsning på video.
Begge har Canons DIGIC DV III bildeprosessor, ansiktgjenkjenning og snapshot-modus.

Legria HF S100

To enklere utgaver kalt Legria HF20 og HF200, gir deg 3,6 megapiksler  oppløsning til stillbildefotografering, mens den enklere HV40 med (HDV-video) har 3 Mp oppløsning til stillbildefotografering.

Legria HF20

De andre modellene er de små Legria-modellene FS20, FS21 og FS200 (se bilde øverst), som alle lagrer video på minnekort og kommer i fire farger. Og er krympet hele 17 prosent sammenlignet med forgjengerne.
Til sist kommer to nye DVD-kameraer, som lagrer rett på DVD. DC420 og DC410 er MiniDV-kameraer, og derfor ikke like spennende som HD-modellene ovenfor.

Annonse

Prisene er ikke kjent.
Canon HD-video

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.