Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Nikon Nikkor Z DX 18-140mm f3.5-6.3 VR

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Den nye DX 18-140mm zoomen dekker et så stort område, at den er utmerket som reiseobjektiv. Med lysstyrke på f3.5-6.3 VR og bildestabilisator, er Nikkor-zoomen svært anvendelig.

Men det er en liten ulempe med det kompakte zoomobjektivet. Du kan ikke få det til sommerferien.

Nikon har bare annonsert at objektivet kommer i 2021, hvilket betyr at det ikke kan bli med på årets ferie.

Det er litt dumt, for zoomen som dekker 27-210mm på et Nikon Z50 med bildebrikke i DX-format (APS-C), egner seg like godt i byen som på fjellet. Et skikkelig allround-objektiv altså.

Les også
Tips til bedre feriebilder Få ting vekker minnene til live, som et godt fotografi. Her skal du få tips til hvordan bildene blir best mulig.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Kommentarer

  1. Jarik

    06.07.21 at 17:37

    Er det ikke for tidlig å skryte av et produkt som ikke finnes? Vi vet ingenting om objektivets reelle egenskaper og vi vet Nikon ikke alltid virkelig lanserer produkter de annonserer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.