Nyhet

Nikon Nikkor Z DX 18-140mm f3.5-6.3 VR

Perfekte feriezoom, men med et forbehold.
forfatter

Den nye DX 18-140mm zoomen dekker et så stort område, at den er utmerket som reiseobjektiv. Med lysstyrke på f3.5-6.3 VR og bildestabilisator, er Nikkor-zoomen svært anvendelig.

Men det er en liten ulempe med det kompakte zoomobjektivet. Du kan ikke få det til sommerferien.

Nikon har bare annonsert at objektivet kommer i 2021, hvilket betyr at det ikke kan bli med på årets ferie.

Det er litt dumt, for zoomen som dekker 27-210mm på et Nikon Z50 med bildebrikke i DX-format (APS-C), egner seg like godt i byen som på fjellet. Et skikkelig allround-objektiv altså.

Tips til bedre feriebilder Få ting vekker minnene til live, som et godt fotografi. Her skal du få tips til hvordan bildene blir best mulig.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Er det ikke for tidlig å skryte av et produkt som ikke finnes? Vi vet ingenting om objektivets reelle egenskaper og vi vet Nikon ikke alltid virkelig lanserer produkter de annonserer.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.