Foto:

I testen vår av Nikon P7000 noterte vi at kameraet brukte lang tid på å lagre råfiler. Autofokus og zoomkontrollen hikket og hakket, men nå slipper Nikon en oppdatering til kameraet som fikser problemene.

Nikon P7000 er med sin 7,1 x zoom fra 28-200mm, et av de mest anvendelige proffkompaktene. Bildekvaliteten er helt i toppklasse, som vår test har vist (les testen her), men under testen opplevde vi trege reaksjoner, særlig når kameraet skulle lagre råfiler, og autofokusen var treg og tidvis upresis.
Men kan man laste ned en firmware-oppdatering som løser problemene vi hadde med P7000, oppdateringen finner du her og her er oversikten over hva Nikon har gjort i firmware 1.1 til P7000:
Versjon 1.1 inneholder følgende forbedringer:

– Total bildebehandlingstid for NRW (RAW)-filer har blitt redusert. Dette omfatter bildeopptakstider for alternativer for opptak av NRW+JPEG-filer
– Objektivkontrollen har blitt optimalisert for å redusere antall ganger meldingen «Initializing lens. Kan ikke fokusere.» vises.
– Et problem som i enkelte sjeldne tilfeller førte til at zoom ikke virket, har blitt rettet.
– Et problem som førte til at displayet fikk tap av detaljer i høylys (overeksponerte områder) når utløseren ble trykket halvveis ned med Aktiv D-Lighting aktivert, har blitt rettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.