Kompaktkamera

Nikon Coolpix S810c kjører Android operativssystem, akkurat som mange smartmobiler, men vi vedder på at bildekvaliteten er bedre.
Annonse
Annonse
forfatter

Kameraer med Android har ikke tatt av, og alle som har prøvd et skjønner at det ikke er en optimal løsning med et mobil-OS på et kamera. Men Nikon prøver igjen med Coolpix S810c, som etterfølger S800c, et kamera du kan lese vår mening om her.

S810c er betydelig oppdatert og kjører Android 4.2.2 Jelly Bean operativssystem, og er selvsagt trådløst, og kan bruke apper man kan laste ned og installere.

Nikon-Coolpix-S810c-Android-camera

Man får tilgang til Google+, hvor man kan dele bilder i sosiale nettverk direkte fra kameraet. Da har man 20 GB med lagring tilgjengelig gjennom  Nikon Image Space, men man kan koble til skytjenesten Google Disk for å få ubegrenset lagring for lavoppløselige bilder og 15 GB gratis lagring av større filer.

Navigering i menyer og apper gjøres på en 3,7-tommers pekeskjerm med 1,2 Mp oppløsning, og kameraet har en hodetelefonutgang, slik at du kan bruke det som en musikkspiller.

Annonse

S810c blir tilgjengelig i sort og hvit til en veiledende pris på 2.990 kr.

Fakta:

  • Film i full HD – ta opp morsomme videoer med 1080p og 30 b/s, optisk zoom og stereolyd. Sakte film i 240 b/s er også tilgjengelig.
  • EXPEED C2-prosessor – ta skarpe bilder under alle lysforhold selv i svakt lys med garantert rask bildebehandling.
  • Lettvint panorama 360°/180° – flytt kameraet vannrett eller loddrett ved fotografering av landskap eller vakker utsikt som fortjener et panoramabilde.
  • Serieopptak – fang det perfekte ansiktsuttrykket eller raske bevegelser med serieopptak ved 8,1 b/s.
  • Innebygd Wi-Fi – For tilkopling til trådløst nettverk og appen «Connect to COOLPIX S810c» som kan installeres på smarttelefoner for enkel overføring av bilder når Wi-Fi ikke er tilgjengelig.
  • 4 GB internt minne – 4 GB internt minne som kan utvides med ekstra micro SD-kort for større kapasitet og mulighet til å ta flere bilder.
  • Timeline view – vis alle bilder med kommentarer som en kronologisk tidslinje på skjermen, som på blogger eller sosiale medier.
  • Bruk kameraet under opplading – med mikro-USB-porten kan brukeren fortsette å dele, se på eller ta bilder uten forstyrrelse mens kameraet lader.
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ny 35mm med avansert konstruksjon.
DJI FPV kan fly i 140 km/t, hvis du tør.
Billig inngangsbillett til analog fotografering.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Og de blir ikke akkurat billige!
Twitter-sjef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil fortsatt være med på laget som styreleder.
I kveld har den etterlengtede andresesongen av Exit premiere.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.