Nikon kompakt med Android

Nikon Coolpix S810c kjører Android operativssystem, akkurat som mange smartmobiler, men vi vedder på at bildekvaliteten er bedre.

Kameraer med Android har ikke tatt av, og alle som har prøvd et skjønner at det ikke er en optimal løsning med et mobil-OS på et kamera. Men Nikon prøver igjen med Coolpix S810c, som etterfølger S800c, et kamera du kan lese vår mening om her.

S810c er betydelig oppdatert og kjører Android 4.2.2 Jelly Bean operativssystem, og er selvsagt trådløst, og kan bruke apper man kan laste ned og installere.

Nikon-Coolpix-S810c-Android-camera

Man får tilgang til Google+, hvor man kan dele bilder i sosiale nettverk direkte fra kameraet. Da har man 20 GB med lagring tilgjengelig gjennom  Nikon Image Space, men man kan koble til skytjenesten Google Disk for å få ubegrenset lagring for lavoppløselige bilder og 15 GB gratis lagring av større filer.

Navigering i menyer og apper gjøres på en 3,7-tommers pekeskjerm med 1,2 Mp oppløsning, og kameraet har en hodetelefonutgang, slik at du kan bruke det som en musikkspiller.

S810c blir tilgjengelig i sort og hvit til en veiledende pris på 2.990 kr.

Fakta:

  • Film i full HD – ta opp morsomme videoer med 1080p og 30 b/s, optisk zoom og stereolyd. Sakte film i 240 b/s er også tilgjengelig.
  • EXPEED C2-prosessor – ta skarpe bilder under alle lysforhold selv i svakt lys med garantert rask bildebehandling.
  • Lettvint panorama 360°/180° – flytt kameraet vannrett eller loddrett ved fotografering av landskap eller vakker utsikt som fortjener et panoramabilde.
  • Serieopptak – fang det perfekte ansiktsuttrykket eller raske bevegelser med serieopptak ved 8,1 b/s.
  • Innebygd Wi-Fi – For tilkopling til trådløst nettverk og appen «Connect to COOLPIX S810c» som kan installeres på smarttelefoner for enkel overføring av bilder når Wi-Fi ikke er tilgjengelig.
  • 4 GB internt minne – 4 GB internt minne som kan utvides med ekstra micro SD-kort for større kapasitet og mulighet til å ta flere bilder.
  • Timeline view – vis alle bilder med kommentarer som en kronologisk tidslinje på skjermen, som på blogger eller sosiale medier.
  • Bruk kameraet under opplading – med mikro-USB-porten kan brukeren fortsette å dele, se på eller ta bilder uten forstyrrelse mens kameraet lader.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nettopp kjøpt deg ny 4K-TV? Da kan du innvie den med Last Christmas i remastret 4K-versjon!
La ikke størrelsen lure deg, Phono Box RS2 har alt en vinylentusiast trenger.
Alle ønsker seg harde pakker, vi også, derfor har vi satt sammen den feteste gavelisten vi kunne komme på.
Stereoanlegget på soverommet til Jimi Hendrix i London låter nå akkurat som det gjorde da han lyttet til det.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dette har de aldri gjort før, hvertfall ikke på denne måten.
Parlamentet ønsker å bidra til bærekraftige løsninger ved å fremme gjenbruk og reparasjon og ved å bekjempe praksiser som forkorter produkterslevetid.
Over for Europas største fotomesse
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.