Search
Generic filters

Nikon 16-35mm zoom med stabilisator

Her er den første vidvinkelzoomen vi har sett med integrert optisk bildestabilisator. Samtidig lanserer Nikon en lyssterk 24mm vidvinkel. Les mer her:

Den nye vidvinkelen har stor nok bildesirkel til at den fint kan brukes med Nikons speilreflekser med 35 mm-format bildebrikke på 24 x 36 mm  som D3s og D3x- også kalt fullformat.
AF-S Nikkor 24mm f/1.4G ED som den heter, er en voksen 24mm på 620 gram. Objektivet med en nærgrense på 25 cm, bruker Nikons Nano Crystal antirrefleksbelegg som både skal redusere refleksjoner og øke lysgjennomgangen.
AF-S Nikkor 24mm f/1.4G ED leveres med etui og solblender fra mars av, til 19.590 kroner inklusive mva.

Nikkor 16-35mm f/4G ED VR er så vidt vi vet, den første vidvinkelzoomen med integrert bildestabilisator. Objektivet som er tilpasset Nikons speilreflekser med enten fullformat bildebikke, eller APS-C format på bildebrikken som D90 og D300s, har også Nikons Nano Crystal antirefleksbelegg, og med optisk bildestabilisator kan man få opp til 4 steg lengre lukkertider, så langt ned som til 1/8s med håndholdt kamera.
Begge objektivene bruker ED-glass som skal redusere kromatisk fargebrytning, og 16-35mm zoomen leveres med etui og solblender til 10.790 kroner inklusive mva.
Nikon

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker