TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå kan du laste ned Photos

Nå får Mac-brukere et helt nytt bildeprogram for redigering og lagring av bildene sine.

forfatter
Publisert 10.04.15 - 12:20

I den siste oppdateringen av operativsystemet til Mac-er – Yosemite 10.10.3, ligger Photos, som er en helt ny bildearkivering og redigeringsapp for Mac-brukere.

Photos erstatter iPhoto, men dessverre også Aperture. Som er Apples glimrende programvare for entusiaster. Heretter er det bare Photos som følger med Mac-er, og Aperture fases ut.

Apple har startet med blanke ark og forsøkt å gjøre Photos så oversiktelig og enkel som mulig.

Det ser man når man importerer bilder og bruker Photos. Som har litt av det samme grensesnittet som Bilder på en iPad, eller iPhone, bare med mye mer omfattende redigeringsmuligheter.

Man kan rette opp bilder, og fikse farger og kontrast bare med et klikk, og man kan sortere etter mange kriterier, lage prosjekter og fotobøker rett fra Photos.

Les mer om Photos her.

TIPS!
For å importere bildebiblioteket ditt til Photos, holder du inne Option-tasten når du starter programmet, og velger bildebiblioteket fra dialogruten som dukker opp.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend