Kompaktkamera

Samsung Galaxy Camera er i salg fra i dag, og koster 4.500. Dermed er dette det første Android-baserte kameraet med 3G i butikkene.
Annonse
Annonse
forfatter

Med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) tilpasset kamerabrukere, og Quad core-prosessor med 3G-støtte, er Samsung Galaxy Camera det første kameraet du kan bruke på mobilnettet. Mobilkameraer ikke medregnet, selvfølgelig.

For Samsung Galaxy Camera er faktisk et vaskeekte kamera. Samsung har smeltet sammen en Galaxy smartmobil, med kameramodellen WB850F. Som har vært i salg en stund allerede, men ikke i denne innpakningen.

Bakfra ser det ut som en smartmobil med Android, og man kan naturligvis bruke den omtrent som en mobil, med unntak for ringemuligheten. Med 3G-støtte er man alltid koblet til mobilnettet. Da kan bilder eller video, redigeres og lastes dem opp på nettet, så lenge du har dekning.

Kameradelen har en 16,3 Mp bildebrikke, med full 1080 HD-videoopptak, 21 x optisk zoom og en 4,8-tommers skjerm. Med alle betjeningsfunksjoner liggende innpakket i Android 4.1 OS.

Annonse

Prisen er 4500 kr, og Galaxy Camera er altså i salg fra i dag.

Her kan du lese vårt førsteinntrykk av Galaxy Camera.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!