Kompaktkamera

Samsung Galaxy Camera er i salg fra i dag, og koster 4.500. Dermed er dette det første Android-baserte kameraet med 3G i butikkene.
forfatter

Med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) tilpasset kamerabrukere, og Quad core-prosessor med 3G-støtte, er Samsung Galaxy Camera det første kameraet du kan bruke på mobilnettet. Mobilkameraer ikke medregnet, selvfølgelig.

For Samsung Galaxy Camera er faktisk et vaskeekte kamera. Samsung har smeltet sammen en Galaxy smartmobil, med kameramodellen WB850F. Som har vært i salg en stund allerede, men ikke i denne innpakningen.

Bakfra ser det ut som en smartmobil med Android, og man kan naturligvis bruke den omtrent som en mobil, med unntak for ringemuligheten. Med 3G-støtte er man alltid koblet til mobilnettet. Da kan bilder eller video, redigeres og lastes dem opp på nettet, så lenge du har dekning.

Kameradelen har en 16,3 Mp bildebrikke, med full 1080 HD-videoopptak, 21 x optisk zoom og en 4,8-tommers skjerm. Med alle betjeningsfunksjoner liggende innpakket i Android 4.1 OS.

Prisen er 4500 kr, og Galaxy Camera er altså i salg fra i dag.

Her kan du lese vårt førsteinntrykk av Galaxy Camera.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.