Smartmobil-app

Photoshop Touch er en glimrende fotoapp til iPad-en, nå finnes den også for iPhone og Android-mobiler.
forfatter

Bildekvaliteten blir ikke all verden på en mobil, men den kan bli bedre med en god fotoapp. Som Photoshop Touch til 35 kroner iiTunes Store og Google Play.

Appen har de viktigste redigeringsmulighetene, som retusj, beskjæring, justering av farger kontrast og så videre. Det er også støtte for lag (layers) i Touch. Men også filtereffekter som kan legges på bildene.

Touch har også støtte for Adobe Creative Cloud, med gratis autosynkronisering av bildene dine som senere kan redigeres på andre enheter. For eksempel en iPad. Du får 2 GB lagringsplass i Adobe Creative Cloud på kjøpet, altså.

Man må ha en  iPhone 4S, 5 eller iPod Touch (5. generasjon) med iOS 5. Eller en Android-mobil med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere versjoner for å kunne bruke Photoshop Touch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.