Bilderedigering

Hvis du ønsker et kraftigere verktøy, har du sjansen til å skaffe deg Adobe Photoshop og Lightroom billig nå.
forfatter

Adobe Photoshop CC er en kraftig programvare for avansert bilderedigering og grafisk produksjon, mens  Lightroom 5 er utelukkende fotoorientert. Lightroom kan derfor kjøpes for en brøkdel av hva Photoshop koster, men nå har Adobe et virkelig bra tilbud for fotoentusiastene der ute.

Nå og de neste to ukene, kan du tegne et abonnement på begge for under hundre kroner i måneden. Det betyr at alle kan melde seg på Adobes Photoshop Photography Program.

Da får man de siste versjonene av Photoshop CC og Lightroom, og kommende oppdateringer, 20 GB nettlagring av bildene dine for fildeling og tilgang til Behance ProSite.

lightroom_1400_800

Prisen er latterlig lave 93,75 kr per måned og forutsetter at man tegner et årsabonnement, men gjelder kun frem til 2. desember 2013.

Så det gjelder å kjappe seg.

Her kan du bestille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.