TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå får du Lightroom på Android

Lightroom-appen er bilderedigering for amatører og proffer, og nå kan du bruke den på Android-enheter.

forfatter
Publisert 15.01.15 - 10:18

Adobe bilderedigeringsprogrammer, er standarden for mange proffer, og Lightroom-versjonen er like godt egnet til amatører som proffer. Dessuten er den billig.

App-versjonen av Lightroom finnes allerede til iOS-enheter som Apples iPad, og nå er den endelig klar for Android også.

Lightroom Mobile er gratis, men man må ha et Lightroom-abonnement kalt Creative Cloud eller Creative Cloud Photography Plan, for å aktivere mobilversjonen når prøveperioden på 30 dager utløper.

Creative Cloud Photography Plan koster 93,75 kr i måneden, og inneholder Lightroom 5, Photoshop CC og Lightroom Mobile. Det blir omtrent som å abonnere på en strømmetjeneste, altså.

Med Lightroom Mobile kan man synke endringer i bildene som ligger i Lightroom-kataloger på både Mac og Windows, og automatisk importere  bilder fra mobilen,  og synke med Lightroom-katalogene man har.
Les mer her.

Lightroom Mobile for Android - 2

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
GH6: Spinnvilt videokamera som også tar bilder Endelig har GH5 fått sin erstatter. Panasonic Lumix GH6 er et blodtrimmet videokamera i stillbildeforkledning.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend