Kompaktkamera

Olympus-kameraet til Zebbie Brandt forsvant i havet, men dukket opp flere mil unna, og virket fremdeles.
forfatter

Mister du kameraet i havet, er oddsene små for at du finner det igjen.  Zebbie Brandt fra Tennesse i USA, mistet sitt Olympus Tough mens hun dykket fra en båt, nord for den Dominikanske Republikk, for to år siden.

Etter resultatløs leting, anså Brandt Olympus-kameraet som tapt, men åtte måneder senere dukker det opp 1400 km lengre nord i Bermuda. Kameraet ble funnet i havkanten, inni bærevesken den lå i, og pent inntullet i tang og tare.

Kameret som bar preg av det langvarige oppholdet i sjøen, virket med en gang det ble slått på, og bildene Brandt hadde tatt, var intakte.

I følge The Royal Gazette på Bermuda, klarte finnerne Jennifer Gray og Robert Chandler, å spore opp Zebbie Brandt, som naturlig nok ble henrykt over å få kameraet med alle bildene tilbake.

“Det var som å finne et gammelt fotoalbum man hadde glemt,” sa Brandt til Royal Gazette.

Kilde: Royal Gazette

Bilde: Glenn Tucker

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.