Speilrefleks

Canon-kameraet ble funnet etter et år på havets bunn. Men bildene på minnekortet lot seg redde.
forfatter

Slik så kameraet ut etter å ha ligget i havet et års tid. Kameraet som er et Canon EOS 1000D, ble skyllet i land iBritish Columbia, Canada og funnet av en dykker.

Marcus Thompson som fant kameraet, skjønte fort at kameraet ikke lot seg redde, men han fikk ut minnekortet (SanDisk Extreme III SD), rengjorde det og fant ut at det inneholdt drøyt 50 bilder. Som var tatt i august 2010.

Thompson posted funnet på Google+ (jada det brukes av noen), i håp om å finne eieren, og nylig dukket kameraets – og bildenes – rettmessige eier opp.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.