Fototilbehør

Det er ikke enkelt å få et filter på et kompaktkamera, men med CarrySpeed MagFilter løser det.
forfatter

Noen av de mer påkostede kompaktkameraene har metallfronter også rundt objektivet. Det gjør det mulig å bruke magnetiske filtre, som CarrySpeed MagFilter. De bare settes foran objektivet, enkelt og greit.

Foreløpig finnes det kun 36 og 42 mm diameter, og er tilpasset Sony RX100, de fleste HX-modellene fra Sony,og Canon S100, S95 og S110.

Enn så lenge leverer CarrySpeed kun polarisasjonsfiltre, som demper reflekser, øker kontrasten og fargemetningen, men flere filtertyper skal være på gang.

CarrySpeed MagFilter koster 25 dollar pluss frakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.