Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lyst til å leke med et Olympus Pen E-P1?

Nå kan de 10 første som registrerer seg på Olympus nettsider, få låne verdens minste kamera med utskriftbar opptikk, en Olympus Pen E-P1. Men vær rask.

For en drøy uke siden lanserte Olympus E-P1. Som er verdens minste kamera med utskiftbar optikk. Kameraet som allerede er på testbenken, er i butikkene i midten av juli. Men nå kan de 10 første som registrerer seg på www.olympus.no/pen, få låne et E-P1 med 14-42mm zoom, og tilleggsutstyr i én uke.
Etter endt testperiode blir man kontaktet av Olympus og avgir sin rapport, som vil bli publisert sammen med testbildene på Olympus’ nettsider og i annen informasjon om Olympus PEN, heter det i pressemeldingen.
Husk å forklare hvorfor nettopp du bør få teste et E-P1, det øker sjansene for å få et kamera hjem med Posten. Lykke til.

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.