Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lyssterke objektiver til Sony A7

Samyang har mer enn doblet utvalget av optikk til Sonys små fullformatkameraer, A7 og A7R

De fem objektivene har to ting til felles: De er lyssterke og laget for fullformat 24 x 36 mm bildeflate og Sonys A7 og A7R. Det mest spesielle av de fem, er Samyang T-S 24mm f/3,5. Som er et tilt og shift -objektiv- vipp og forskyvning – som brukes for å rett opp perspektiver og flytte fokuspunktet med.

Det er også det dyreste av objektivene, som rekker fra 14mm vidvinkel til 85mm portrettele.

Samyang_E-mount_lenses_24mmTS

Samyang T-S 24mm f/3,5 har i likhet med de fire andre, manuellfokus med stor fokusring og blenderring.

De fem objektivene skal være i butikkene i begynnelsen av januar 2014 og prisene får du her:

Annonse

Samyang 14mm f/2,8,  3.995 kr
Samyang 24mm f/1,4,  6.995
Samyang T-S 24mm f/3,5,  8.750
Samyang 35mm f/1,4,  5.295
Samyang 85mm f/1,4, 3.375

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.