Proffkompakt

Med 28-200mm zoom, god optisk lysstyrke og vribar skjerm, er det meste på plass i nye Nikon Coolpix P7700.
forfatter

Den utgående P7100 har fått sin etterfølger i Coolpix P7700. Et redesignet kamera i magnesiumlegering, med enda mer lyssterk zoomoptikk og bildestabilisator.

Med f2.0 tilo 4.0 som største blender og praktisk 28-200mm zoom, er det et eksponeringstrinn mer lyssterkt, uten at man har kompromisset på zoomrekkevidden.

Den optiske søkeren fra P7100 er borte, men blitsskoen er beholdt.

Til gjengjeld kan skjermen på 7,6 cm og med 920K oppløsning, vippes ut og vris, en kjekk løsning som gjør det enklere å ta bilder fra kinkige vinkler og er veldig praktisk under videoopptak.

Kameraet tar full 1080p HD-video, med stereolyd, det har også en ny 12 megapiksler bildebrikke, støtte for trådløs blitsstyring, og full manuell eksponeringskontr0ll. I tillegg til råfilopptak, og opp til 8 bps skuddhastighet. – med maksimalt 6 bilder i serie.

P7700 er i salg fra 27. september, og koster 4.490 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.