nyhet

Lyssterk Leica-kompakt

Den nye D-Lux 7 er ikke som andre kompaktkameraer, det er mye bedre.

(Foto: Produsenten)

De små kameraene er nær desimert i markedet, men kameraer som dette holder stand. Det er en grunn til det: Bildekvalitet. Kameraer som den nye Leica D-Lux 7, har mye større bildebrikker enn vanlig for kompaktkameraer, og langt skarpere objektiver.

Samtidig er de små nok til å kalles kompakte.

(Foto: Produsenten)

D-Lux 7 er den mer stilrene utgaven av Panasonic Lumix LX100 II, som vi nylig testet, og sammen med erfaringene med den forrige utgaven av D-Lux, som vi disponerte over lengre tid, er det ingen grunn til å tvile på kvalitetene her.

Leica-kameraet har en lyssterk Vario-Summilux 24-75mm zoom, med lysstyrke f1.7-2.8, en 17 Mp Micro Four Thirds bildebrikke, og 4K-video.

Som man kan se, er det fokusring, blendering, formatvalg – 3:2, 16:9, 1:1 og 4:3 – på objektivet, mens lukkertider og eksponeringskompensasjon kan stilles fra toppen av kameraet.

(Foto: Produsenten)

Det leveres med en liten blits, har pekeskjerm, elektronisk søker og kan styres med Leicas nye FOTOS app på mobilen. Det finnes også tilbehør til D-Lux 7, som vesker og kameraremmer i skinn, et håndgrep som skrus fast i stativfestet, og det kommer i sølvgrått.

Kameaet blir tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra slutten av november til 12.195 kr.

 

Les videre
Exit mobile version