Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Luminar AI gjør himmelen mer dramatisk

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

I en oppdatering til Luminar – AI Update 2 –  har folkene bak bilderedigeringsprogrammet, forbedret muligheten til å redigere og erstatte himmel på bildene, lagt til nye filtereffekter og forenklet arbeidsflyten.

Oppdateringen som er gratis for de som allerede har lastet ned Luminar, skal gjøre det enda enklere å lage spektakulære bilder, av ganske ordinære fotografier.

Sky AI er blant annet brukt på bildet over og bildet under, og forskjellen er påtagelig. Legg merke til at vannet på høyre side av bildet over, også reflekterer effekten av den kunstige himmelen som er lagt til.

En annen effekt er Relight Human, som legger fargene og lyset fra den pålagte himmelen på personen også, og det finnes et bredt utvalg ‘himmel-effekter’, man kan legge effekter, tekst, tekstur og mye annet i lag, og det er også mulig å lage eller kjøpe ferdiglagede maler som kan brukes i programvaren.

De fleste nyere kameraer er også støttet i denne oppdateringen, Fujifilm X-S10, men ikke X-E4 og GFX100S, Nikon Z6 II og Z7 II er støttet, det samme er Leica SL-1, M10-R, S3 og Sony a7c og a7s II, men ikke a1 (ennå).

Luminair finner du her, og en lisens for to maskiner koster 99 Euro.

Annonse
5 bildeprogrammer Vår guide til bildeprogrammer har det du trenger for å få finere bilder.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.