Nyhet

Luminar AI gjør himmelen mer dramatisk

Skal gjøre det enklere å få bedre bilder.
forfatter

I en oppdatering til Luminar – AI Update 2 –  har folkene bak bilderedigeringsprogrammet, forbedret muligheten til å redigere og erstatte himmel på bildene, lagt til nye filtereffekter og forenklet arbeidsflyten.

Oppdateringen som er gratis for de som allerede har lastet ned Luminar, skal gjøre det enda enklere å lage spektakulære bilder, av ganske ordinære fotografier.

Sky AI er blant annet brukt på bildet over og bildet under, og forskjellen er påtagelig. Legg merke til at vannet på høyre side av bildet over, også reflekterer effekten av den kunstige himmelen som er lagt til.

En annen effekt er Relight Human, som legger fargene og lyset fra den pålagte himmelen på personen også, og det finnes et bredt utvalg ‘himmel-effekter’, man kan legge effekter, tekst, tekstur og mye annet i lag, og det er også mulig å lage eller kjøpe ferdiglagede maler som kan brukes i programvaren.

De fleste nyere kameraer er også støttet i denne oppdateringen, Fujifilm X-S10, men ikke X-E4 og GFX100S, Nikon Z6 II og Z7 II er støttet, det samme er Leica SL-1, M10-R, S3 og Sony a7c og a7s II, men ikke a1 (ennå).

Luminair finner du her, og en lisens for to maskiner koster 99 Euro.

5 bildeprogrammer Vår guide til bildeprogrammer har det du trenger for å få finere bilder.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.