Foto:

Lite, enkelt og billig er PowerShot A480 kort oppsummert. Det lille Canon-kameraet er beregnet for alle som vil ha nettopp disse egenskapene i et digitalkamera.

Her får man kompakte mål, enkel betjening og 10 megapiksler bildebrikke. Objektivet er en 3,3 x zoom fra 37 – 122mm, mens skjermen på baksiden er 2,6 tommer diagonalt.
Kameraet har fått ansiktsgjenkjenning og bevegelsesdetektor, som i praksis betyr at kameraet fokuserer og eksponerer etter ansiktene i motivet for at de skal bli skarpt fokusert og riktig eksponert.
Bevegelsesdetektoren fungerer slik –   eller for å bruke Canons måte å si det på:
«Teknologien for bevegelsesgjenkjenning hindrer uønsket uskarphet i bildet ved å bruke endringer i scenedataene til å identifisere motivbevegelser og kamerarystelser. ISO-verdien optimaliseres deretter for å hindre uskarphet og sikre optimal bildekvalitet.»
Jepp, den skjønte alle.
Enklere sagt fungerer det slik at kameraets automatikk justerer lysfølsomheten (ISO) for å holde lukkertidene så korte at bildene ikke blir uskarpe.

Canon PowerShot leveres med et sett alkaliske AA-batterier, men kan brukes med ladbare batterier, og A480 vil koste 1.399 kroner, og kommer i sort, rødt, blått eller sølvgrått.
Canon PowerShot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.