Search
Generic filters

Lite og billig Canon-kamera

Lite, enkelt og billig er PowerShot A480 kort oppsummert. Det lille Canon-kameraet er beregnet for alle som vil ha nettopp disse egenskapene i et digitalkamera.

Her får man kompakte mål, enkel betjening og 10 megapiksler bildebrikke. Objektivet er en 3,3 x zoom fra 37 – 122mm, mens skjermen på baksiden er 2,6 tommer diagonalt.
Kameraet har fått ansiktsgjenkjenning og bevegelsesdetektor, som i praksis betyr at kameraet fokuserer og eksponerer etter ansiktene i motivet for at de skal bli skarpt fokusert og riktig eksponert.
Bevegelsesdetektoren fungerer slik –   eller for å bruke Canons måte å si det på:
«Teknologien for bevegelsesgjenkjenning hindrer uønsket uskarphet i bildet ved å bruke endringer i scenedataene til å identifisere motivbevegelser og kamerarystelser. ISO-verdien optimaliseres deretter for å hindre uskarphet og sikre optimal bildekvalitet.»
Jepp, den skjønte alle.
Enklere sagt fungerer det slik at kameraets automatikk justerer lysfølsomheten (ISO) for å holde lukkertidene så korte at bildene ikke blir uskarpe.

Canon PowerShot leveres med et sett alkaliske AA-batterier, men kan brukes med ladbare batterier, og A480 vil koste 1.399 kroner, og kommer i sort, rødt, blått eller sølvgrått.
Canon PowerShot

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.