Fotovesker

Mangler du noe å transportere kameraet med i ferien? Kanskje kan LowePros kompakte Photo Sport skuldervesker gjøre susen.
forfatter

Photo Sport Shoulder kommer i to størrelser. Den minste har 12 liters volum og koster 750 kr. Mens den største på 18 liter koster 850 kr. Begge er lette i vekt, og laget i et slitesterkt materiale. De passer til alt fra småkameraer med tilbehør, til store systemkameraer med objektiver.

Innredningen kan tas ut hvis man trenger en veske som ikke skal huse kamerautstyret.

Dette er egentlig en videreutvikling av Passport Sling som er en av våre mest etterspurte modeller, laget i et teknisk lettvekts-materiale med høy slitestyrke som kjennetegner Photo Sport-serien”, sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

PhotoSportShoulder_folded_4

Photo Sport Shoulder 18L måler 16x13x19,5 cm og veier 0,5 kg. Her får man plass til et speilreflekskamera av typen Nikon D800 eller Canon EOS 5D mk III, med en 24-70mm zoom, nettbrett opp til 10 tommer, vannflaske og tilbehør.

Den mindre  Photo Sport Shoulder 12L måler 12,5×10,5×15,5 cm og veier 400 gram. Den passer bedre til en Nikon D5200, Canon EOS 700D eller Olympus OMD, med kitzoom påmontert. Også her er det plass til et nettbrett og tilbehør.

Begge skulderveskene er tilgjengelig i løpet av juni.

PhotoSportShoulder_family_WEB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.