Search
Generic filters

Lettvekts skuldervesker

Mangler du noe å transportere kameraet med i ferien? Kanskje kan LowePros kompakte Photo Sport skuldervesker gjøre susen.

Photo Sport Shoulder kommer i to størrelser. Den minste har 12 liters volum og koster 750 kr. Mens den største på 18 liter koster 850 kr. Begge er lette i vekt, og laget i et slitesterkt materiale. De passer til alt fra småkameraer med tilbehør, til store systemkameraer med objektiver.

Innredningen kan tas ut hvis man trenger en veske som ikke skal huse kamerautstyret.

Dette er egentlig en videreutvikling av Passport Sling som er en av våre mest etterspurte modeller, laget i et teknisk lettvekts-materiale med høy slitestyrke som kjennetegner Photo Sport-serien”, sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

PhotoSportShoulder_folded_4

Photo Sport Shoulder 18L måler 16x13x19,5 cm og veier 0,5 kg. Her får man plass til et speilreflekskamera av typen Nikon D800 eller Canon EOS 5D mk III, med en 24-70mm zoom, nettbrett opp til 10 tommer, vannflaske og tilbehør.

Den mindre  Photo Sport Shoulder 12L måler 12,5×10,5×15,5 cm og veier 400 gram. Den passer bedre til en Nikon D5200, Canon EOS 700D eller Olympus OMD, med kitzoom påmontert. Også her er det plass til et nettbrett og tilbehør.

Begge skulderveskene er tilgjengelig i løpet av juni.

PhotoSportShoulder_family_WEB

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!