Photokina 2010:

Det lille vribare objektivet som passende nok kalles Lensbaby, kommer nå til Panasonic Lumix G og Olympus PEN, og om litt også for Sony NEX.

Tilt Transformer kalles Lensbabys vribare objektiv. Med et slikt kan man skape spennende effekter ved å forskyve fokuspunktet i moitvet, ettersom hvor mye man vrir objektivet og hvor mye blender man velger.

Rebekha Johnson
Det kulelignende leddet tillater opp til 12,9 grader i alle retninger, og finnes nå også til hybridkameraeene til Panasonic og Olympus. En versjon for Sony NEX kommer senere. Objektivet kan brukes med Nikon G-optikk på montert, og da har man et kjempeutvalg med optikk som kan brukes for å skape interessante effekter.

Ikke nok med det, den finnes i en versjon kalt Composer med Tilt Transformer, hvor objektivet har noe Lensbaby kaller Optic Swap, som mulligjør montering av andre linselementer og faste blendere fra  f/1.6, f/1.8, f/2.8, f/4, f/5.6, f/8, f/13 til blender f/22.

Rebekha Johnson
Prisene er ikke kjent i skrivende stund.
Focus Nordic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.