Photokina 2010:

Det lille vribare objektivet som passende nok kalles Lensbaby, kommer nå til Panasonic Lumix G og Olympus PEN, og om litt også for Sony NEX.

Tilt Transformer kalles Lensbabys vribare objektiv. Med et slikt kan man skape spennende effekter ved å forskyve fokuspunktet i moitvet, ettersom hvor mye man vrir objektivet og hvor mye blender man velger.

Rebekha Johnson
Det kulelignende leddet tillater opp til 12,9 grader i alle retninger, og finnes nå også til hybridkameraeene til Panasonic og Olympus. En versjon for Sony NEX kommer senere. Objektivet kan brukes med Nikon G-optikk på montert, og da har man et kjempeutvalg med optikk som kan brukes for å skape interessante effekter.

Ikke nok med det, den finnes i en versjon kalt Composer med Tilt Transformer, hvor objektivet har noe Lensbaby kaller Optic Swap, som mulligjør montering av andre linselementer og faste blendere fra  f/1.6, f/1.8, f/2.8, f/4, f/5.6, f/8, f/13 til blender f/22.

Rebekha Johnson
Prisene er ikke kjent i skrivende stund.
Focus Nordic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.