TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Leica M-A Titan leves med 50mm f2

Hvis du elsker analog fotografering, kan Leica M-A Titan være noe for deg.

forfatter
Publisert 11.06.22 - 10:00

Man kan alltids stole på at Leica lager en eksklusiv utgave av et M-kamera, som samlerne elsker, men fotografer kanskje ikke skjønner poenget med. Ønsker man seg en Leica M, er den vanlig utgaven det beste valget, som også koster mindre enn en eksklusive utgavene.

Som Leica M-A Titan defintivt er.

Kameraet og det medfølgende APO-Summicron-M 50 f2 ASPH, er laget i titan, alt er fullstendig analogt med manuell fokus og det hele. Skikkelig old school .

10372 Leica M A Titan Set top RGB
Leica M A Titan

Filmopptrekket foregår på den gamle måten, og tilbakespoling av filmen gjøres manuelt, det samme gjelder eksponeringen som man faktisk må tenke seg om for å bruke.

En utfordring eller ikke, alt ettersom. For samlerne som parkerer kameraet på en hylle, vil det neppe være en aktuell problemstilling. Ikke for fotografer heller, men av helt andre årsaker naturligvis.

10372 Leica M A Titan Set back RGB
Leica M A Titan bak

Kameraet leveres med en like eksklusiv Leica APO-Summicron-M 50 f2 ASPH, med manuell fokus, blenderring og et design som minner om utgaven fra 1956.

M-A Titan lages bare 250 eksemplarer, og leveres i en egen presentasjonsboks med innerfôr av svart silke. Serienummeret er inngravert både på kamera og det medfølgende objektivet.

Prisen er omgitt til 220.000 kr, og utvalgte forhandlere står garantert klare til å ta i mot bestillingen din. Men bare hvis du skriver under på at du skal bruke kameraet.

Neida. Bare tuller. Men prisen er reell.

10372 Leica M A Titan Set front RGB
Leica M A Titan Set

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Ta opp god lyd i marka DJI Mic lover kabelfri studiolyd i knapphulsmikrofoner.
lbpluss
En helt spesiell zoom Sonys nye normalzoom er uvanlig.
lbpluss
Råeste zoomen vi har sett 10x ultra-telezoom for fullformat.
lbpluss
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fullformatkameraer vi sikler etter Panasonics kompakte fullformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebasert autofokus. S5IIX gir ytterligere heftige videofunksjoner.
Følg Lyd & Bilde