Proffkompakt

Spesialversjoner er en Leica-spesialitet. D-Lux-serien har alltid dukket opp i andre versjoner, og nå kommer Edition G-STAR RAW.
forfatter

D-Lux 6 er som kjent basert på Panasonics utmerkede Lumix LX7, og skuffet heller ikke i vår test nylig. Nå kommer en pyntet versjon kalt Edition G-STAR RAW, som er laget i samarbeide med G-Star, og leveres med en unik skinnrem, og en Cognac-farget skinnveske.

Leica-D-Lux-6-G-Star_leather-case-web

Teknisk sett er det ingen forskjell på G-Star-versjonen og den sorte originalen, men det ser unektelig tøft ut med et skinntrukket kamera, som ligner litt mer på Lcicas M-serie nå.

Kameraet blir lansert i begrenset antall og er tilgjengelig i utvalgte Leica-butikker til 8.395 kroner, med siste versjon av Adobe Photoshop Lightroom og skinnvesken inkludert.

Leica-D-Lux-6-G-Star_back-web

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.