Leica fornyer T-kameraet

Med to nye objektiver og internprogram for Leica T, håper de på fornyet interesse for det lekre kameraet.
forfatter

Først til Leica Ts nye fastvare – firmware – versjon 1.4. Den skal gi kameraet dobbelt så rask og mer presis autofokus. Samtidig skal pekeskjermen og menyene reagere raskere, men det meldes ikke om noen endringer i funksjoner eller bildekvalitet.

Les testen av Leica T her.

Leica T er et av svært få kameraer som gir fotografen muligheten til å endre innholdet i skjermmenyen, og lagre sitt eget oppsett av funksjoner på hjemskjermen. Omtrent som en smartmobil, altså.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Firmware 1.4 kan lastes ned her.

Til neste år, nærmere bestemt våren 2016, kommer to nye objektiver til Leica T. En Summilux-TL 35 mm f1.4 ASPH (tilsvarer 50mm), og en APO-Macro-Elmarit-TL 60 mm f2.8 ASPH (tilsvarer 90mm).

Akkurat denne, med makro, er et kjærkomment tilskudd til Leica T, fordi den kan være et bra portrettobjektiv med den brennvidden.

De to objektivene blir tilgjengelige i sort og sølv. Prisen er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.