Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Leica D-Lux 7 Street Kit

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Det lille Leica D-Lux 7 er en glemt juvel. Kameraet som har en praktisk 24-75mm zoom i en kompakt og allsidig innpakning, leverer mye bedre bildekvalitet enn vanlige kompaktkamereraer.

Det skyldes blant annet at kameraet har en mye større bildebrikke i 4/3-format (Micro Four Thirds), som fanger mer lys.

D-Lux-7_black_BACK_RGB D-Lux-7_black_FRONT_RGB D-Lux-7_black_OFF_TOP_RGB
<
>

Nå slippes kameraet som en Street Kit-utgave, med nyttig tilbehør inkludert.

Her får man et praktisk håndgrep som skrus fast i stativfestet under, en svart håndleddsrem, et ekstra batteri, og et fiffig, automatisk linsedeksel som åpner og lukker når man slår kameraet av og på.

D-Lux 7 er ellers utstyrt med pekeskjerm, Bluetooth og Wifi, og det har en 2.8 Mp elektronisk søker med diopterjustering, manuell kontroll over blender og lukkertid, og man kan kjapt veksle mellom bildeformater fra bredformat til instagramvennlige 1:1-format med en liten bryter på zoomobjektivet.

Selv om D-Lux 7 leveres som Street Kit, kan det selvsagt brukes til mye annet enn gatefoto. Den hendige størrelsen gjør det perfekt som reisekamera, eller til alt mulig egentlig.

D-Lux 7 Street Kit koster 14.995 kr, og er straks tilgjengelig i butikk.

Annonse

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.