Nyhet

Leica D-Lux 7 Street Kit

Leveres med mye tilbehør til gunstig pris.
forfatter

Det lille Leica D-Lux 7 er en glemt juvel. Kameraet som har en praktisk 24-75mm zoom i en kompakt og allsidig innpakning, leverer mye bedre bildekvalitet enn vanlige kompaktkamereraer.

Det skyldes blant annet at kameraet har en mye større bildebrikke i 4/3-format (Micro Four Thirds), som fanger mer lys.

D-Lux-7_black_BACK_RGB D-Lux-7_black_FRONT_RGB D-Lux-7_black_OFF_TOP_RGB
<
>

Nå slippes kameraet som en Street Kit-utgave, med nyttig tilbehør inkludert.

Her får man et praktisk håndgrep som skrus fast i stativfestet under, en svart håndleddsrem, et ekstra batteri, og et fiffig, automatisk linsedeksel som åpner og lukker når man slår kameraet av og på.

D-Lux 7 er ellers utstyrt med pekeskjerm, Bluetooth og Wifi, og det har en 2.8 Mp elektronisk søker med diopterjustering, manuell kontroll over blender og lukkertid, og man kan kjapt veksle mellom bildeformater fra bredformat til instagramvennlige 1:1-format med en liten bryter på zoomobjektivet.

Selv om D-Lux 7 leveres som Street Kit, kan det selvsagt brukes til mye annet enn gatefoto. Den hendige størrelsen gjør det perfekt som reisekamera, eller til alt mulig egentlig.

D-Lux 7 Street Kit koster 14.995 kr, og er straks tilgjengelig i butikk.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.