Foto:

Den sobre spesialutgaven av Leicas glimrende D-Lux 4, fullstendig kledd i titangrått fra topp til tå, kommer i januar. Men gratis blir den ikke.

Titanutgaven av D-Lux 4 blir kun produsert i 10 000 eksemplarer, og selv den røde Leica-logoen er titangrå her. Kameraet er ellers likt en sølvgrått eller sort D-Lux 4, som kjennere vil vite er basert på Panasonic Lumix LX3.
Leicaen (og Lumixen) har et Leica og Panasonic-utviklet zoomobjektiv fra 24-60mm med imponerende lysstyrke på f2,0 på 24 mm og f2,8 på 60 mm, og man kan ta bilder og video i 16:9-bredformat.
Kameraet kan ta bilder som råfiler, og har en blitssko på toppen som blant annet passer Leicas kommende CF22 blits. I butikkene i februar for de som lurer.
D-Lux 4 leveres med en eksklusiv lærveske – også den i titangrått – til 9.149 kroner, allerede i januar 2009.
Ikke gratis altså, en D-Lux 4 i vanlig utførelse koster 5.995 – uten veske – så titanutgaven blir nok først og fremst kjøpt av Leica-entusiaster, og andre som ikke er nevneverdig berørt av finanskrisen.
Leica D-Lux 4 er forøvrig testet i desemberutgaven av Lyd & Bilde.
Lars Farnes AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.