Fototilbehør

Canons nye EOS M har et begrenset utvalg objektiver, men Novoflex slipper adaptere som gjør det mulig å bruke nesten alle objektiver på EOS M.
Annonse
Annonse
forfatter

For eksempel en objektivadapter som du setter på EOS M, og som gjør det mulig å bruke Leica M-objektiver på Canon-kameraet.

Adapteren er laget i lettmetall og finnes også i en utgave for Leica R-speilrefleksobjektiver, men det er ikke de eneste EOS-M adapterne Novoflex tilbyr.

De lager også adaptere for Nikkor, Pentax-K, Sony Alpha/Minolta-AF, Canon FD, Contax/Yashica, M42, Pentax K, T2, M39 skrufatning og Olympus OM-objektiver til EOS M.

Med andre ord, det store utvalget objektivadaptere mangedobler antallet objektivet som passer på et Canon EOS M. Som så langt kun leveres med enten en 22mm EOS M, eller en 18-55mm zoom.

Annonse

Den komplette oversikten over adaptere, finner du her. Objektivadapterne starter på 119 Euro.

Canon lager i tillegg en egen EOS til EOS M adapter, som vist under, og som kan leveres i kit med kameraet, og ellers koster en drøy tusenlapp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.