Fototilbehør

Canons nye EOS M har et begrenset utvalg objektiver, men Novoflex slipper adaptere som gjør det mulig å bruke nesten alle objektiver på EOS M.
forfatter

For eksempel en objektivadapter som du setter på EOS M, og som gjør det mulig å bruke Leica M-objektiver på Canon-kameraet.

Adapteren er laget i lettmetall og finnes også i en utgave for Leica R-speilrefleksobjektiver, men det er ikke de eneste EOS-M adapterne Novoflex tilbyr.

De lager også adaptere for Nikkor, Pentax-K, Sony Alpha/Minolta-AF, Canon FD, Contax/Yashica, M42, Pentax K, T2, M39 skrufatning og Olympus OM-objektiver til EOS M.

Med andre ord, det store utvalget objektivadaptere mangedobler antallet objektivet som passer på et Canon EOS M. Som så langt kun leveres med enten en 22mm EOS M, eller en 18-55mm zoom.

Den komplette oversikten over adaptere, finner du her. Objektivadapterne starter på 119 Euro.

Canon lager i tillegg en egen EOS til EOS M adapter, som vist under, og som kan leveres i kit med kameraet, og ellers koster en drøy tusenlapp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.