Bilderedigering

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.
forfatter

Det lages millioner av utskrifter av bilder hvert år, men en kategori er spesielt interessant. Fotoboken. De kommer i alle størrelser og koster fra under hundrelappen, til flere tusenlapper.

Avhengig av størrelse, antall sider, og papir og omslagskvalitet.

De fleste nettjenester som tilbyr utskrifter, kalendere, fotobøker og lignende, lar deg også lagre bildene hos dem. Både som en sikkerhet for deg, og for at det skal være enkelt å bestille bilder.

Cewe er en av de største på fotoutskrifter, og de har mange av de samme tjenestene som alle andre, men de kan også lage fotobøker på ekte fotopapir.

Ideelt vil vi tro, for de som skal en en fotobok av høy kvalitet, fra en av livets store begivenheter. Som brylluper.

Fotopapir gir en mye finere bildekvalitet enn vanlig glanset papir. Mer mettede og sprudlende farger, mye finere konstrastgraderinger og bedre skarphet, er noen av fordelene.

Man trenger en app fra Cewe for å komme i gang, fordi den fungerer som et redigeringsprogram hvor man velger bokvariant, antall sider, og redigerer tekst, dekor og bakgrunner. Omtrent som her:

Starten på en bok

Fotobøker med fotopapir er spesielt interessant hvis man skal lage en fotobok fra en spesiell begivenhet. Som et bryllup, en barnedåp eller et jubileum. Da har man mange redigeringsmuligheter som gjør det mulig å sette et personlig preg på boken.

Hos Cewe starter prisen for fotobøker med fotopapir på 299 for en 21 x 21 bok med 26 sider. Hvert sett med åtte ekstra sider koster 60 kr, og man kan ha maks 82 sider. Det finnes en som er 28 x 21 cm også, til 339 kr, men den største er 30 x 30 cm og starter på 499 kr.

Man kan også lage fotobøken fra en Cewe app på nettbrettet, og bestille bildene via f. eks Elkjøp eller Japan Photo, som leverer tjenestene for Cewe.

Det finnes også store fotoutskrifter til å ha på veggen, enten på kartong, lerret, akryl eller aluminium.

CEWE-Gallery-Print_700

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.