Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Lag fotobok på ekte fotopapir

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Det lages millioner av utskrifter av bilder hvert år, men en kategori er spesielt interessant. Fotoboken. De kommer i alle størrelser og koster fra under hundrelappen, til flere tusenlapper.

Avhengig av størrelse, antall sider, og papir og omslagskvalitet.

De fleste nettjenester som tilbyr utskrifter, kalendere, fotobøker og lignende, lar deg også lagre bildene hos dem. Både som en sikkerhet for deg, og for at det skal være enkelt å bestille bilder.

Cewe er en av de største på fotoutskrifter, og de har mange av de samme tjenestene som alle andre, men de kan også lage fotobøker på ekte fotopapir.

Ideelt vil vi tro, for de som skal en en fotobok av høy kvalitet, fra en av livets store begivenheter. Som brylluper.

Fotopapir gir en mye finere bildekvalitet enn vanlig glanset papir. Mer mettede og sprudlende farger, mye finere konstrastgraderinger og bedre skarphet, er noen av fordelene.

Man trenger en app fra Cewe for å komme i gang, fordi den fungerer som et redigeringsprogram hvor man velger bokvariant, antall sider, og redigerer tekst, dekor og bakgrunner. Omtrent som her:

Starten på en bok

Annonse

Fotobøker med fotopapir er spesielt interessant hvis man skal lage en fotobok fra en spesiell begivenhet. Som et bryllup, en barnedåp eller et jubileum. Da har man mange redigeringsmuligheter som gjør det mulig å sette et personlig preg på boken.

Hos Cewe starter prisen for fotobøker med fotopapir på 299 for en 21 x 21 bok med 26 sider. Hvert sett med åtte ekstra sider koster 60 kr, og man kan ha maks 82 sider. Det finnes en som er 28 x 21 cm også, til 339 kr, men den største er 30 x 30 cm og starter på 499 kr.

Man kan også lage fotobøken fra en Cewe app på nettbrettet, og bestille bildene via f. eks Elkjøp eller Japan Photo, som leverer tjenestene for Cewe.

Det finnes også store fotoutskrifter til å ha på veggen, enten på kartong, lerret, akryl eller aluminium.

CEWE-Gallery-Print_700

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Cewe tilbyr fotobøker med overlegen bildekvalitet.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.