Foto

JVC er ikke veldig kjent for sine kameraer, men GC-PX10 er faktisk et habilt 12 Mp stillbildekamera, med full 1080 HD-video.
forfatter

Når det kompakte JVC-kameraet ligner en mellomting mellom stillbilde-og videokamera, så er det fordi det nettopp er det.

JVC GC-PX10 kombinerer nemlig håndgrepet til stillkameraet med håndgrepet på videokameraet, på en tilsynelatende smart måte.

Det er heller ikke blottet for funksjoner. Man kan nemlig skyte bildeserier på hele 60 bilder per sekund, i full stillbildeoppløsning, eller 250 fps høyhastighetsopptak på video. Som muliggjør nydelige sømløse slow motion sekvenser.

Øvrige spesifikasjoner forteller om 10 x optisk zoom på 37,4 – 374mm med bildestabilisator, 12 megapiksler bakbelyst 1/2.3 tommers CMOS bildebrikke,  1080p/50 HD-video på hele 36Mbps datastrøm.

Kameraet har 32GB internminne og bruker i tillegg SDXC, SDHC eller SD minnekort.

På baksiden er det en 7,6 cm vippbar LCD-skjerm.

Norsk pris er ikke kjent i skrivende stund.

JVC GC-PX10

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.