Speilrefleks

Denne videoen er ikke for sarte sjeler. Våre kolleger i Pixelistes har gjort sitt beste for å ta livet av kameraet, sjekk om de lykkes.
forfatter

Proffkameraer som Nikon D3s, D4, Canon EOS 1D og så videre, er bygget for å tåle et hardt liv. Men få av dem får gjennomgå så til de grader, som dette eksemplaret av D3s.

Karene hos franske Pixelistes tok for seg kameraet, og utsatte det for rene torturen. Drukning, nedfrysning, juling og brann, stod på listen over metoder som ble benyttet for å sjekke hvor mye det stakkars Nikon-kameraet tålte.

Nikon flames

Hvordan det gikk, kan du se på slutten av den 15 minutter lange videoen Pixelistes la ut på YouTube.

For ordens skyld, de færreste kameraer tåler noe i nærheten av det Nikon-kameraet blir utsatt for. Bruk derfor en solid bag til å frakte og oppbevare utstyret i. Da lever kameraet lengre, og du er sikker på at det virker når sjansen for et blinkskudd dukker opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.