Bransje

Kodak har bestem seg for å legge ned produksjonen av digitale kameraer, videokameraer og fotorammer.
forfatter

Et beinhard spareprogram er satt i gang for å redde selskapet fra konkurs. De har allerede søkt konkursbeskyttelse, og er i ferd med å restrukturere det legendariske selskapet.

Som helt nødvendige ledd i den stramme spareplanen – som kan bety 100 millioner dollar spart – kansellerer Kodak produksjonen av digitale kameraer, videokameraer og fotorammer.

Kodak sier ingenting i pressemeldingen om planer om å puste liv i kameraproduksjonen, etter restruktureringen av selskapet, noe som kan bety at vi har sett de siste Kodak-kameraene fra Eastman Kodaks tradisjonsrike selskap.

En mulighet er å lisensiere Kodak-navnet til kameraproduksjon, i så fall vil den berømte logoen leve videre på fremtidige Kodak-kameraer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.