Search
Generic filters

Kjapt minnekort for video og foto

Raske minnekort er viktig både for seriebilder og HD-video. PNY Pro-Elite skal være både kjapt nok, og solid nok tåle en storm.

Minnekortet av den meget utbredte SDHC-typen, tåler fra -25 til pluss 85 grader, og er støtbeskyttet, fuktighetsbeskyttet. Og tåler 10.000 slettesykluser og like mange tikoblinger i minnekortspalter og kortlesere.

Like viktig er det at Pro-Elite kortet fra PNY, støtter opp til 35 MBps skrivehastighet, og 50MBps lesehastighet. Det skulle holde til de aller fleste kameraers HD-videostrømming, og hastigheter på serieopptak.

Med et mulig unntat for de aller tyngste proffjobbene på semiproft kamerautststyr.

Pro-Elite kortene, som finnes med 16 og 32 GB lagringskapasitet, støtter også UHS-1 Class 10, hastighetsklassen for overføringshastighet, som mange nyere kameraer støtter.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!