Kameratilbehør

Raske minnekort er viktig både for seriebilder og HD-video. PNY Pro-Elite skal være både kjapt nok, og solid nok tåle en storm.
forfatter

Minnekortet av den meget utbredte SDHC-typen, tåler fra -25 til pluss 85 grader, og er støtbeskyttet, fuktighetsbeskyttet. Og tåler 10.000 slettesykluser og like mange tikoblinger i minnekortspalter og kortlesere.

Like viktig er det at Pro-Elite kortet fra PNY, støtter opp til 35 MBps skrivehastighet, og 50MBps lesehastighet. Det skulle holde til de aller fleste kameraers HD-videostrømming, og hastigheter på serieopptak.

Med et mulig unntat for de aller tyngste proffjobbene på semiproft kamerautststyr.

Pro-Elite kortene, som finnes med 16 og 32 GB lagringskapasitet, støtter også UHS-1 Class 10, hastighetsklassen for overføringshastighet, som mange nyere kameraer støtter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.