Kompaktkamera

Casios nye duo tar automatisk flere bilder i rask rekkefølge, slik at du kan velge det beste etterpå.
forfatter

Småkameraer går det 13 på dusinet av, men Casios kameraer har utmerket seg med svært god batteritid, og kjapp reaksjonsevne. Det er ikke noe unntak for Exilim EX-ZR700 og ZR400, til 2.499 kr og 1.999 kr.

For eksempel kan Triple Shot-funksjonen ta tre bilder i serie med en gang du er borti utløseren, slik at du ikke skal gå glipp av et blinkskudd.

Style: "シャープ80"

ZR700 har 18 x zoom fra 25mm vidvinkel med bildestabilisator, og begge kameraene har fått Casios nye EXILIM Engine HS III bildeprosessor med to prosessorkjerner. Som er i stand til å vise bildene du nettopp har tatt på skjermen, i et lite hjørne, mens resten av skjermen er fri til å vise søkerbildet til du er klar til å ta neste bilde.

Kameraet kan også ta bilder i 6 bps serieopptak, eller helt opp til 30 bilder/s, med AF-CS, kontinuerlig autofokus under serieopptak, og begge kameraene kan bruke FlashAir minnekort, med trådløs overføring av bildene til en smartmobil, eller nettbrett.

Batteritiden på ZR700 er oppgitt til 470 eksponeringer per lading, og ZR400 som har kortere 12,5 x zoom fra 24mm vidvinkel, kan ta opptil 515 bilder per lading.

Style: "シャープ80"

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.